Sunteti aici:   Prima Pagina   »  Motofierastraie stihl  »  Motofierastrau (drujba) stihl ms 181_ 40 cm

Motofierastrau (drujba) Stihl MS 181/ 40 cm» jos

Pret: 1349 lei (inclusiv TVA)
1160 lei (inclusiv TVA)
Disponibilitate: In stoc

CONTACTATI-NE

Telefon: 021.352.81.99

Telefon mobil: 0724.389393; 0728.983021

Service si garantii: 0724546955
Fax: 021-352.81.99

Email: office@

 
 
  Garantie: 24 luni persoane fizice, 12 luni societati comerciale
Descriere Motofierastrau (drujba) Stihl MS 181/ 40 cm

 Motofierăstrău pe benzină modern de ultima generatie, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Motoferastraul MS 181 cu lama de 35 cm este cel mai utilizat model din clasa sa. Are dotarevasta cu sistem de filtre de aer, cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm.

Date tehnice:

Capacitate cilindrică 31,8 cm
Greutate 4,3 kg
Greutate specifică 2,9 kg/kW
Lanţ pentru motoferăstrău Oilomatic pas/tip 3/8" P Picco Micro Mini Confort 3
Lungime de tăiere 35 cm
Putere 1,5 kW/2,0 CP

Dotare de serie

 

 • Buşoane pentru rezervor fără scule suplimentare Zoom

  Buşoane pentru rezervor fără scule suplimentare

  Capace speciale brevetate pentru rezervorul de combustibil şi ulei. Rezervoarele motouneltelor echipate cu acestea pot fi deschise şi reînchise rapid, fără consum de forţă şi fără vreo altă unealtă.

 • Compensator Zoom

  Compensator

  Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grijă ca în ciuda creşterii gradului de murdărire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare şi consumul de combustibil să rămână aproape constante. Numai dacă intervine o cădere de putere sesizabilă trebuie curăţat filtrul de aer. Astfel sunt posibile şi intervale de lucru foarte mari fără întreţinere.

 • comandă monobloc Zoom

  comandă monobloc

  Funcţiile maşinii, pornirea la rece şi la cald, funcţionarea şi oprirea sunt comandate de la o singură manetă. Asta face comanda deosebit de confortabilă şi sigură, deoarece mâna dreaptă poate rămâne în permanenţă pe mâner.

 • Sistem Ematic pentru ungerea lanţului Zoom

  Sistem Ematic pentru ungerea lanţului

  Sistemul STIHL Ematic este compus din şină de ghidaj Ematic, lanţ de ferăstrău Oilomatic şi pompă de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusă. Construcţia specială a şinei şi lanţului face ca orice picătură de ulei pentru lanţuri să ajungă acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50% .

 • Dispozitiv pentru Óntinderea lanţului amplasat lateral Zoom

  Dispozitiv pentru întinderea lanţului amplasat lateral

  Şurubul de întindere a lanţului se acţionează lateral, prin capacul roţii lanţului. Acest lucru împiedică contactul mâinii cu lanţul de ferăstrău ascuţit şi cu vârfurile opritorului cu gheare.

 • Sistem anti-vibraţii Zoom

  Sistem anti-vibraţii

  Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibraţie. La motouneltele cu sistem AV vibraţiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie şi unealta de lucru în mişcare sunt clar reduse.


Asiguram service, piese de schimb si consumabile in

 perioada de garantie si post-garantie.

  
» sus
 
web design by DOW MEDIA | gazduire web by SpeedHost.ro